Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Selbu

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Selbu

Selbu, en sjarmerende bygd med rik historie og kultur, ligger idyllisk til i Trøndelag fylke. Byen er kjent for sine rosemalte produkter, vakre natur og et blomstrende næringsliv. Men visste du at det finnes en rekke svenske forretningstjenester som kan hjelpe bedrifter i Selbu til å vokse og blomstre enda mer?

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med lang erfaring fra å bistå norske bedrifter siden 1999. Min base befinner meg i Sverige, men avstanden er absolutt ingen hindring for å samarbeide med deg i Selbu. Faktisk kan det være flere fordeler ved å benytte seg av mine tjenester på tvers av landegrensene.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Selbu?

Jeg tilbyr et bredt spekter av forretningstjenester som kan være verdifulle for bedrifter i Selbu. Her er noen eksempler:

  • Markedsføring og salg: Ønsker du å nå et bredere publikum i Sverige og ekspandere virksomheten din inn på det svenske markedet? Jeg kan hjelpe deg med å utvikle effektive markedsføringsstrategier, tilpasse produkter og tjenester til det svenske markedet, og etablere kontakt med potensielle kunder og samarbeidspartnere i Sverige.
  • Forretningsutvikling: Trenger du hjelp med å utvikle nye forretningsideer, optimalisere driften eller effektivisere prosesser? Jeg kan bistå deg med å identifisere nye muligheter, utarbeide forretningsplaner og implementere effektive løsninger som bidrar til økt vekst og lønnsomhet.
  • Norsk-svenske relasjoner: Har du behov for å bygge relasjoner med svenske aktører, men mangler nettverk eller kunnskap om det svenske markedet? Jeg kan være din brobygger mellom Norge og Sverige, og hjelpe deg med å navigere i det svenske næringslivet.
  • Språktjenester: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for suksess i det internasjonale markedet. Jeg tilbyr perfekte oversettelser til svensk av all din forretningskommunikasjon, slik at du kan fremstå profesjonelt og tydelig overfor dine svenske samarbeidspartnere.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Selbu:

  • Lang erfaring og kompetanse: Med over 20 års erfaring innen forretningsrådgivning, har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet.
  • Bredt nettverk: Jeg har et stort nettverk av kontakter innenfor ulike bransjer i Sverige, noe som kan være en fordel for din bedrift.
  • Effektiv og resultatorientert: Jeg jobber målrettet og effektivt for å oppnå konkrete resultater for dine bedrift.
  • Kostnadseffektivt: Ved å benytte deg av mine tjenester, slipper du å ansette egne ansatte i Sverige, noe som kan spare deg for betydelige kostnader.

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å ta din bedrift i Selbu til neste nivå? Jeg ser frem til å høre fra deg og innlede et samarbeid som kan bidra til din suksess.

Du kan enkelt ta kontakt via e-post for å avtale en uforpliktende samtale og diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!