Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Seljord

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Seljord?

Seljord, en idyllisk bygd med rik historie og kultur, ligger vakkert plassert i Telemark fylke i Norge. Bygda er kjent for sine naturskjønne omgivelser, vennlige mennesker og blomstrende næringsliv. Men i dagens globaliserte verden kan det være utfordrende for lokale bedrifter å navigere i det svenske markedet. Her er der jeg kommer inn som din svenske forretningskonsulent.

Din bro til Sverige

Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige. Med base i Sverige har jeg en dyp forståelse for det svenske markedet, kulturen og regelverket. Jeg kan være din bro til Sverige, uansett dine profesjonelle behov.

Omfattende svensk forretningsrådgivning

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester for å hjelpe din bedrift med å vokse og lykkes i Sverige, inkludert:

  • Markedskompetanse: Få verdifull innsikt i det svenske markedet, inkludert forbrukertrender, konkurrentanalyse og bransjespesifikke regler.
  • Forretningsutvikling: Utvikle og implementere effektive strategier for å komme inn på det svenske markedet og ekspandere din virksomhet.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Lag effektive salgs- og markedsføringskampanjer skreddersydd for det svenske markedet.
  • Nettverksbygging: Etabler kontakt med potensielle kunder, partnere og investorer i Sverige.
  • Språktjenester: Få dokumenter og markedsføringsmateriell oversatt til perfekt svensk av morsmålsspråklige oversettere.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift:

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dokumentert historie med å hjelpe bedrifter lykkes i Sverige.
  • Unik innsikt i begge markeder: Min erfaring med å jobbe på begge sider av grensen gir meg en unik forståelse for både det norske og det svenske markedet.
  • Dedikert til din suksess: Jeg er dedikert til å hjelpe din bedrift lykkes i Sverige, og jeg jobber tett med deg for å utvikle løsninger som passer dine spesifikke behov.

Ta kontakt i dag

Er du klar til å ta din bedrift til neste nivå i Sverige? Ta kontakt i dag for å starte en samtale om hvordan jeg kan hjelpe deg. Avstanden er ikke noe problem. Bare fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar jeg kontakt med deg så snart som mulig.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et vellykket samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!