Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Senja

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Senja, Norge?

Senja, den nest største øya i Norge, er kjent for sin fantastiske natur, rike historie og blomstrende næringsliv. Bygder og tettsteder i Senja tilbyr et unikt miljø for bedrifter, og som svensk forretningskonsulent med lang erfaring i å hjelpe norske selskaper, kan jeg bistå din virksomhet på en rekke områder for å sikre suksess.

Din bro til Sverige

Min base i Sverige gjør meg til din perfekte kobling til det svenske markedet. Enten du ønsker å utvide til Sverige, samarbeide med svenske selskaper eller skaffe deg kunnskap om svenske forretningsmetoder, kan jeg hjelpe deg med å navigere i landskapet og oppnå dine mål.

Tjenester for å hjelpe din bedrift

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift til å vokse og blomstre:

  • Markedskonsulenttjenester: Få eksperthjelp med å forstå det svenske markedet, identifisere dine målgrupper og utvikle effektive markedsføringsstrategier.
  • Forretningsutvikling: Få råd og veiledning om alt fra produkt- og tjenesteutvikling til forretningsplanlegging og finansiering.
  • Salgsstøtte: Trenger du hjelp med å komme i kontakt med potensielle kunder i Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å bygge relasjoner og lukke avtaler.
  • Administrativ bistand: Naviger de byråkratiske prosessene i Sverige med min hjelp. Jeg kan hjelpe deg med alt fra å registrere din virksomhet til å forstå skatte- og arbeidslover.
  • Språktjenester: Oversett viktig forretningsdokumentasjon til svensk for å sikre klar og tydelig kommunikasjon.

Hvorfor velge meg?

Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter lykkes, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å gjøre en forskjell for din virksomhet. Jeg er dedikert til å forstå dine individuelle behov og utvikle skreddersydde løsninger som hjelper deg med å nå dine mål.

Avstanden mellom Senja og Sverige er ingen hindring for et vellykket samarbeid. Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift til å vokse og nå nye høyder.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!