Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Setermoen

Øk forretningen din i Setermoen med svensk ekspertise

Er du en bedriftseier i Setermoen som leter etter måter å utvide horisonten og øke fortjenesten på? Ser du etter å utnytte det svenske markedet, men mangler den lokale kunnskapen og kontaktene som trengs for å lykkes? Da kan jeg være den perfekte løsningen for deg.

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Setermoen til å nå nye høyder. Min beliggenhet i Sverige gir meg en unik forståelse av det svenske markedet, og jeg kan hjelpe deg med å navigere de kulturelle nyansene og byråkratiske prosessene som kan være utfordrende for utenlandske selskaper.

Tjenester jeg tilbyr

  • Språktjenester: Jeg tilbyr profesjonelle oversettelser mellom norsk og svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med kunder, partnere og leverandører i Sverige.
  • Forretningsrådgivning: Jeg kan gi råd om en rekke forretningsmessige forhold, for eksempel markedsføring, salg, ledelse og drift. Jeg har dyptgående kunnskap om det svenske næringslivet og kan hjelpe deg med å utvikle og implementere strategier for å lykkes på det svenske markedet.
  • Markedsoperasjoner: Jeg kan hjelpe deg med å komme i kontakt med potensielle kunder og partnere i Sverige. Jeg kan også bistå deg med å utvikle og implementere effektive markedsføringskampanjer for å nå ditt svenske publikum.
  • Nettverksbygging: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, og jeg kan hjelpe deg med å koble deg sammen med de rette menneskene for å lykkes i det svenske markedet.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Setermoen:

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige. Jeg har en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet, og jeg kan gi deg den veiledningen og støtten du trenger for å lykkes.
  • Lokale innsikt: Min beliggenhet i Sverige gir meg en unik forståelse av det svenske markedet og kulturen. Jeg kan hjelpe deg med å unngå fallgruver og dra nytte av lokale muligheter.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, og jeg kan koble deg sammen med de rette menneskene for å lykkes.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å benytte mine tjenester, kan du unngå kostnadene ved å ansette din egen person i Sverige.

Ta kontakt i dag

Hvis du er en bedriftseier i Setermoen som ønsker å utvide virksomheten til Sverige, ser jeg gjerne frem til å høre fra deg. Jeg er din bro til suksess i det svenske markedet. Ta kontakt i dag for å starte samarbeidet.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!