Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Sirdal

Din svenske forretningsforbindelse i Sirdal

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter, er jeg glad for å kunne tilby mine tjenester til næringslivet i Sirdal. Min base befinner seg i Sverige, men avstanden trenger ikke være en hindring for et vellykket samarbeid.

Sirdal er en kommune i Vest-Agder fylke, kjent for sin fantastiske natur, idylliske kystlinje og blomstrende turismebransje. Kommunen opplever stadig vekst og utvikling, og bedriftene i Sirdal har et økende behov for tjenester på tvers av landegrensene.

Her er hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Sirdal:

  • Perfekte oversettelser: Effektiv og presis oversettelse mellom norsk og svensk er avgjørende for å lykkes i det skandinaviske markedet. Jeg sørger for at ditt budskap blir formidlet på en klar og nyansert måte som resonerer med ditt svenske publikum.
  • Forretningsrådgivning: Uansett om du ønsker å ekspandere til Sverige, samarbeide med svenske selskaper eller navigere i det svenske næringslivet, kan jeg tilby verdifull innsikt og veiledning. Jeg har omfattende kunnskap om det svenske markedet, regelverk og forretningskultur.
  • Markedskommunikasjon: Å kommunisere effektivt på tvers av landegrenser er avgjørende for suksess. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere en skreddersydd markedsføringsstrategi for det svenske markedet, slik at du når ut til ditt svenske publikum på en målrettet og effektiv måte.
  • Salgs- og forretningsutvikling: Enten du ønsker å øke salget til Sverige, etablere nye partnerskap eller finne nye forretningsmuligheter, kan jeg bistå deg i prosessen. Jeg har et bredt nettverk i Sverige og kan koble deg sammen med potensielle kunder, samarbeidspartnere og leverandører.

Som din svenske forretningsforbindelse er jeg din kontaktpunkt for alle dine profesjonelle behov i Sverige. Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som ligger i det grenseoverskridende samarbeidet, og jeg er dedikert til å hjelpe din bedrift i Sirdal med å oppnå suksess i det svenske markedet.

Jeg ser frem til å høre fra deg og innlede et samarbeid som fremmer din bedrifts vekst og utvikling.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!