Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Sistranda

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Sistranda, Norge?

Sistranda er en idyllisk by ved kysten i Møre og Romsdal, kjent for sin fiskeindustri, havbruk og vakre natur. Sistranda har, som mange andre norske tettsteder, et behov for ulike forretningstjenester fra Sverige. Med min lange erfaring fra næringslivet i Norge og Sverige, kan jeg være din svenske kontaktperson og hjelpe din bedrift med å lykkes.

Tjenester jeg tilbyr

  • Språktjenester: Perfekt oversettelse til svensk er bare en av tjenestene jeg tilbyr. Jeg kan hjelpe deg med all din skriftlige og muntlige kommunikasjon på svensk, slik at du kan være sikker på at budskapet ditt blir forstått og formidlet på en tydelig og profesjonell måte.
  • Forretningsutvikling: Ønsker du å ekspandere virksomheten din til Sverige, eller samarbeide med svenske selskaper? Jeg har den erfaringen og kompetansen som trengs for å hjelpe deg med å navigere det svenske markedet, etablere kontakter og oppnå suksess.
  • Markedskjennskap: Å forstå det svenske markedet er avgjørende for å lykkes. Jeg kan gi deg innsikt i svensk forretningskultur, lover og regler, slik at du kan ta velinformerte beslutninger.
  • Administrative tjenester: Trenger du hjelp med administrative oppgaver i Sverige, for eksempel å registrere et selskap eller håndtere juridiske dokumenter? Jeg kan hjelpe deg med å navigere det svenske byråkratiet og sikre at alt er i orden.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Sistranda:

  • Lang erfaring: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkjennskap: Jeg kjenner det svenske markedet godt, og har et bredt nettverk av kontakter.
  • Språkkompetanse: Jeg er flytende i både svensk og norsk, noe som sikrer problemfri kommunikasjon.
  • Effektivitet: Jeg jobber effektivt og målrettet for å oppnå dine mål.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. Avstanden mellom Sistranda og Sverige er ingen hindring. Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!