Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Skien

Skien bedrifter: Din svenske forretningsforbindelse

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, ser jeg stort potensial for samarbeid med virksomheter i Skien. Min beliggenhet i Sverige gjør det enkelt for meg å bistå dere med en rekke svenske tjenester som kan gi deres bedrift et økonomisk løft.

Tjenester jeg tilbyr

  • Perfekte svenske oversettelser: Uansett om du trenger hjelp med markedsføringsmateriell, nettsider, kontrakter eller annen forretningskommunikasjon, kan jeg sørge for at budskapet ditt blir formidlet på en tydelig og profesjonell måte på svensk.
  • Forretningsrådgivning: Jeg har omfattende erfaring og kunnskap om det svenske markedet, og kan gi deg verdifull innsikt og rådgivning for å hjelpe deg med å lykkes i Sverige.
  • Etablering og drift i Sverige: Trenger du hjelp med å etablere et datterselskap i Sverige, eller trenger du veiledning om svenske regler og forskrifter? Jeg kan bistå deg gjennom hele prosessen.
  • Salg og markedsføring i Sverige: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv salgs- og markedsføringsstrategi for det svenske markedet, slik at du når ut til nye kunder og øker salget.
  • Nettverksbygging i Sverige: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, og kan hjelpe deg med å komme i kontakt med potensielle kunder, samarbeidspartnere og andre forretningsforbindelser.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Skien:

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Dyp kunnskap om det svenske markedet: Jeg forstår det svenske næringslivet, kulturen og forretningsvanene inn og ut.
  • Bredt spekter av tjenester: Jeg kan tilby en omfattende pakke med tjenester som dekker alle dine behov i det svenske markedet.
  • Effektiv og personlig service: Jeg er dedikert til å hjelpe deg med å nå dine mål, og du vil alltid få personlig oppfølging og service.

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å ta din bedrift til neste nivå i Sverige? Ta kontakt i dag for å avtale en gratis konsultasjon. Avstanden er ingen hindring, og jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!