Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Skjærhalden

Din svenske forretningsforbindelse i Skjærhalden

Skjærhalden, en idyllisk kystby i Østfold fylke, er kjent for sin fantastiske skjærgård og sitt blomstrende næringsliv. Byens entreprenører og bedriftseiere ser stadig etter nye muligheter for å utvide virksomheten og øke lønnsomheten. Her kan jeg, din svenske forretningskonsulent, komme inn i bildet.

Et bredt spekter av svenske forretningstjenester

Med base i Sverige tilbyr jeg en rekke tjenester som kan hjelpe bedrifter i Skjærhalden til å lykkes. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og markedsanalyse: Få hjelp med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og utvikle effektive markedsføringsstrategier.
  • Forretningsutvikling: Få rådgivning om alt fra produkt- og tjenesteutvikling til forretningsplanlegging og budsjettering.
  • Salgsstøtte: Øk salget ditt i Sverige ved å få hjelp med å finne salgskanaler, utvikle salgsmateriell og forhandle avtaler.
  • Nettverksbygging:kontakt med potensielle kunder, samarbeidspartnere og investorer i Sverige.
  • Språktjenester: Få hjelp med oversettelse av dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til perfekt svensk.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent

Det er flere fordeler ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent som meg selv:

  • Lokalkunnskap: Jeg har god kunnskap om det svenske markedet, kulturen og forretningsmiljøet.
  • Språkkompetanse: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for å lykkes i virksomheten. Jeg sørger for at all kommunikasjon med svenske partnere foregår på flytende svensk.
  • Effektivitet og kostnadsbesparelser: Ved å samarbeide med meg unngår du kostnadene ved å ansette en egen svensk konsulent.
  • Verdifulle nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være avgjørende for å få fotfeste i markedet.

Din beste forbindelse til Sverige

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, uansett hva dine profesjonelle behov i Sverige eller Skjærhalden måtte være. Enten du ønsker å utvide virksomheten til Sverige, finne nye kunder eller samarbeidspartnere, eller bare få hjelp med å navigere i det svenske markedet, er jeg her for å hjelpe deg.

Jeg ser frem til å høre fra deg og innlede et samarbeid! Avstanden er ingen hindring.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!