Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Skjåk

Din svenske forretningspartner i Skjåk

Skjåk, med sin fantastiske natur og rike kulturarv, er en blomstrende by med ambisiøse forretningsdrivende. Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske selskaper, ser jeg et enormt potensial for samarbeid mellom Skjåk og Sverige.

Økt lønnsomhet gjennom svenske forretningstjenester

Min rolle er å være din bro til det svenske markedet, og tilby en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift å vokse og blomstre. Her er noen få eksempler:

  • Språktjenester: Feilfri oversettelse mellom norsk og svensk er avgjørende for vellykket kommunikasjon og samarbeid på tvers av landegrensene. Jeg tilbyr profesjonell oversettelse av all din forretningskommunikasjon, markedsføringsmateriell og juridiske dokumenter.
  • Forretningsrådgivning: Med min dype forståelse av både det norske og svenske markedet, kan jeg gi verdifulle råd om markedsføring, salg, ledelse og andre forretningsområder.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å identifisere nye forretningsmuligheter i Sverige, etablere kontakt med potensielle kunder og partnere, og utvikle effektive strategier for å komme inn på det svenske markedet.
  • Nettverksbygging: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i svensk næringsliv, og kan introdusere deg til potensielle kunder, investorer og samarbeidspartnere.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk konsulent

Det er flere fordeler ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent basert i Sverige:

  • Lokalkunnskap: Jeg har inngående kunnskap om det svenske markedet, kulturen og regelverket, noe som gir deg en fordel over konkurrentene.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å outsource dine svenske forretningstjenester til meg, slipper du å ansette egne ansatte i Sverige, noe som kan spare deg for betydelige kostnader.
  • Effektivitet: Jeg kan hjelpe deg med å navigere kompleksiteten ved å gjøre forretninger i Sverige, slik at du kan fokusere på å drive din virksomhet.

Din vei til suksess i Sverige

Enten du ønsker å ekspandere virksomheten din til Sverige, finne nye leverandører eller samarbeidspartnere, eller bare forbedre kommunikasjonen med svenske kunder, er jeg her for å hjelpe deg.

Jeg er dedikert til å hjelpe skandinaviske bedrifter lykkes, og jeg er overbevist om at min erfaring og kompetanse kan gjøre en positiv forskjell for din bedrift.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!