Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Skotterud

Skandinavisk bedriftsrådgiver – din bro til suksess i Sverige

Er du en bedriftseier i Skotterud som ønsker å utvide virksomheten din til Sverige, eller trenger du hjelp med å navigere i det svenske markedet? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske selskaper siden 1999, kan jeg være din perfekte samarbeidspartner.

Skotteruds unike potensial

Skotterud, med sin beliggenhet nær svenskegrensen, har en unik mulighet til å dra nytte av det svenske markedet. Nærheten til Sverige åpner dører for økt handel, samarbeid og utveksling av tjenester. Som din svenske forretningskonsulent kan jeg hjelpe deg med å utnytte dette potensialet på best mulig måte.

Tjenester som passer dine behov

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Skotterud til å lykkes i Sverige:

  • Markedskjennskap: Jeg har inngående kunnskap om det svenske markedet, og kan hjelpe deg med å forstå dine kunders behov og preferanser.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan bistå deg med å utvikle og implementere effektive strategier for å komme inn på det svenske markedet og vokse virksomheten din.
  • Nettverksbygging: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, og kan hjelpe deg med å komme i kontakt med potensielle kunder, partnere og investorer.
  • Språktjenester: Feilfri oversettelse til svensk er avgjørende for å lykkes i det svenske markedet. Jeg kan sikre at all din kommunikasjon er profesjonell og kulturelt relevant.
  • Juridiske og administrative tjenester: Jeg kan veilede deg gjennom de juridiske og administrative prosessene for å drive virksomhet i Sverige.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Skotterud:

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske selskaper med å lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg har god kjennskap til både det norske og svenske markedet, noe som gir meg en unik fordel.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i begge land, som kan være til stor hjelp for din bedrift.
  • Språkkompetanse: Jeg snakker flytende svensk og norsk, noe som sikrer effektiv kommunikasjon.

Ta kontakt i dag

Jeg er din bro til suksess i Sverige. Uansett dine profesjonelle behov i Sverige, er jeg her for å hjelpe deg. Avstanden er ikke noe problem. Ta kontakt i dag for å starte et samarbeid og ta din bedrift til neste nivå.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!