Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Skudeneshavn

Skudeneshavns bedrifter: Få hjelp fra en svensk forretningskonsulent

Skudeneshavn, en sjarmerende by ved kysten med en rik historie og et blomstrende næringsliv, er full av muligheter for norske bedrifter. Men å navigere i det svenske markedet kan virke utfordrende. Her er hvor jeg, din svenske forretningskonsulent med lang erfaring i å hjelpe norske bedrifter, kommer inn i bildet.

Dine behov dekkes på svensk

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din Skudeneshavn-baserte bedrift med å lykkes i Sverige, inkludert:

  • Markedskommunikasjon: Å nå et svensk publikum krever effektiv kommunikasjon. Jeg kan hjelpe deg med å skreddersy markedsføringsmateriell, pressemeldinger og nettsider til det svenske markedet, slik at du kan kommunisere tydelig og effektivt.
  • Forretningsutvikling: Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige? Jeg kan bistå deg med å utarbeide en markedsføringsplan, finne potensielle samarbeidspartnere og etablere kontakt med svenske kunder.
  • Salgsstøtte: Å selge produkter eller tjenester i Sverige krever kunnskap om det lokale markedet og forretningspraksis. Jeg kan hjelpe deg med å finne salgskanaler, utvikle salgsstrategier og forhandle avtaler med svenske kunder.
  • Administrativ bistand: Å håndtere administrative oppgaver i Sverige kan være tidkrevende og komplisert. Jeg kan hjelpe deg med administrative oppgaver som selskapsregistrering, skatteregler og fakturering.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk konsulent

Det er flere fordeler ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent som meg selv:

  • Lokalkunnskap: Jeg har inngående kunnskap om det svenske markedet, forretningskulturen og regelverket. Dette kan spare deg for tid og penger ved å unngå fallgruver og navigere i komplekse prosesser.
  • Språkkompetanse: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for suksess i virksomheten. Jeg er svenskfødt og kan sikre at all kommunikasjon er klar, konsist og kulturelt passende.
  • Effektivitet: Ved å utnytte min kompetanse og nettverk i Sverige, kan du spare tid og ressurser på å etablere deg på det svenske markedet.

Din bro til Sverige

Jeg er din forbindelse til Sverige, uansett dine profesjonelle behov. Enten du ønsker å komme inn på det svenske markedet, finne svenske samarbeidspartnere eller håndtere administrative oppgaver i Sverige, er jeg her for å hjelpe deg.

Jeg ser frem til å høre fra deg og innlede et samarbeid som kan bidra til din bedrifts suksess i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!