Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Slidre

Støtte for din bedrift i Slidre med svensk ekspertise

Slidre, en idyllisk bygd i hjertet av Valdres, er kjent for sin fantastiske natur og rike kulturarv. Men visste du at nærheten til Sverige også kan gi din bedrift et fortrinn i dagens marked?

Din svenske forbindelse

Som erfaren svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, kan jeg være din brobygger til svenske ressurser og tjenester. Uavhengig av dine behov, enten de er basert i Sverige eller lokalt i Slidre, kan jeg hjelpe deg med å navigere det svenske forretningslandskapet og finne de riktige løsningene for din bedrift.

Tjenester for din bedrifts suksess

Her er noen av måtene jeg kan hjelpe deg med å styrke din virksomhet:

  • Perfekt svensk oversettelse: Sørg for at ditt budskap når frem til det svenske markedet på en klar og tydelig måte med profesjonelle oversettelser som fanger essensen av dine dokumenter og markedsføringsmateriell.
  • Forretningsutvikling: Få hjelp til å utvide virksomheten din til Sverige med strategisk rådgivning, markedsundersøkelser og nettverksbygging.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Øk salget og nå nye kunder i Sverige med effektive markedsføringsstrategier og salgsstøtte tilpasset det svenske markedet.
  • Juridisk og administrativ bistand: Få veiledning og bistand i å navigere det svenske juridiske og administrative systemet, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen, har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske forretningsklimaet.
  • Lokalkunnskap: Jeg kjenner det svenske markedet godt og kan gi deg innsikt og råd som er spesifikke for dine mål.
  • Personlig service: Jeg er dedikert til å forstå dine individuelle behov og skreddersyr løsninger som passer for din bedrift.
  • Effektiv kommunikasjon: Jeg sørger for tydelig og effektiv kommunikasjon på tvers av landegrensene.

Ta kontakt i dag!

Avstanden mellom Slidre og Sverige er ingen hindring for suksess. Jeg er klar til å samarbeide med deg og hjelpe din bedrift med å nå nye høyder. Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan jeg kan bistå deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!