Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Smøla

Din svenske forretningspartner på Smøla

Smøla, med sin fantastiske skjærgård og blomstrende næringsliv, er et unikt sted å drive forretning. Men noen ganger kan det være utfordrende å navigere i det svenske markedet, spesielt fra utlandet. Her er hvor jeg kommer inn.

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester til bedrifter i Smøla. Jeg kan bistå deg med en rekke tjenester som kan hjelpe deg med å lykkes på tvers av landegrensene.

Øk din suksess med svenske forretningstjenester

Blant mine tjenester finner du:

  • Markedsføring og markedsanalyse: Få hjelp med å forstå det svenske markedet, identifisere dine målgrupper og utvikle effektive markedsføringsstrategier.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Få skreddersydd rådgivning for å hjelpe deg med å vokse i Sverige, enten du ønsker å ekspandere til det svenske markedet eller samarbeide med svenske selskaper.
  • Salgsstøtte: Få hjelp med å finne de rette kontaktene, forhandle avtaler og lukke flere avtaler i Sverige.
  • Administrativ bistand: Naviger de byråkratiske prosessene i Sverige med letthet.
  • Språktjenester: Få hjelp med oversettelse av forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og presentasjoner til perfekt svensk.

Hvorfor velge meg?

Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står overfor i det svenske markedet. Med min erfaring, kunnskap og nettverk kan jeg hjelpe deg med å overvinne disse utfordringene og oppnå dine forretningsmål i Sverige.

  • Lokalkunnskap: Jeg har inngående kunnskap om det svenske næringslivet og kulturen.
  • Erfaring: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Nettverk: Jeg har et stort nettverk av kontakter i Sverige som kan hjelpe deg med å nå dine mål.
  • Effektivitet: Jeg jobber effektivt og leverer resultater raskt.

Ta kontakt i dag

Uansett dine behov i Sverige, er jeg din kontaktperson. Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som hjelper din bedrift til å blomstre.

Avstanden er ingen hindring. Sammen kan vi skape suksess for din bedrift, både i Smøla og i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!