Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Sola

Din profesjonelle svenske forretningskonsulent i Norge

Er du en bedriftseier i Sola som ønsker å utvide virksomheten din til Sverige, eller trenger du hjelp med å navigere i det svenske markedet? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske selskaper siden 1999, kan jeg være din perfekte partner for suksess.

Forståelse for Sola og dine behov

Sola er en blomstrende kommune i Rogaland fylke, kjent for sin vakre kystlinje, Solastranden, og Sola Lufthavn, Stavanger lufthavn. Byen huser et mangfoldig næringsliv, med alt fra små bedrifter til internasjonale selskaper. Jeg forstår at behovene til bedrifter i Sola kan variere, og jeg er forberedt på å tilby skreddersydde løsninger for å møte dine spesifikke utfordringer.

Omfattende svensk forretningsekspertise

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe deg med å lykkes i det svenske markedet, herunder:

  • Markedskommunikasjon: Effektiv kommunikasjon er avgjørende for å nå et svensk publikum. Jeg kan hjelpe deg med å tilpasse markedsføringsmateriell, utvikle en svensk tilstedeværelse på nettet og lage kulturelt relevant innhold.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan bistå deg med å utarbeide en svensk forretningsplan, identifisere potensielle samarbeidspartnere, etablere datterselskaper og navigere i det juridiske og byråkratiske landskapet.
  • Salg og forretningsforbindelser: Jeg kan hjelpe deg med å koble deg sammen med potensielle kunder og partnere i Sverige, samt bistå deg med forhandlinger og kontraktsinngåelse.
  • Språktjenester: Feilfri oversettelse av forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder er avgjørende for å bygge tillit og profesjonalitet i det svenske markedet. Jeg tilbyr perfekte oversettelser til svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med ditt svenske publikum.

Fordelene ved å samarbeide med meg

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske selskaper med å lykkes i Sverige, har jeg den innsikten og kunnskapen som trengs for å navigere i det svenske markedet på dine vegne.
  • Lokale forbindelser: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifull innsikt og potensielle forretningsmuligheter.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å outsource dine svenske forretningsbehov til meg, kan du spare penger på å ansette fast ansatte i Sverige.
  • Språkkompetanse: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for å lykkes i virksomheten. Jeg er ekspert på å formidle informasjon på en klar, konsist og kulturelt relevant måte.

Din bro til Sverige

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, uansett hva dine profesjonelle behov er i Sverige eller i Sola. Enten du ønsker å utvide virksomheten din til Sverige, finne nye forretningsmuligheter eller bare sikre at du kommuniserer effektivt med svenske partnere, er jeg her for å hjelpe deg.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid for å hjelpe deg med å oppnå suksess i det svenske markedet.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!