Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Solund

Din bro i Sverige: Øk din bedrifts suksess i Solund

Solund, med sine idylliske øyer og sin blomstrende fiskeindustri, er et unikt hjørne av Norge. Men bedrifter i Solund kan noen ganger møte utfordringer når de søker tjenester og expertise utenfor landets grenser. Her kommer jeg inn i bildet.

Brobygger til svenske tjenester

Som erfaren svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, er jeg din bro til et bredt spekter av svenske tjenester. Min base i Sverige gir meg enkel tilgang til dyktige fagfolk og ressurser, som jeg kan koble deg med for å dekke dine spesifikke behov.

Tjenester for å styrke din virksomhet

Blant de viktigste tjenestene jeg tilbyr, er:

  • Perfekt svensk oversettelse: Profesjonell oversettelse av dine dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til feilfri og nyansert svensk, som taler direkte til ditt svenske publikum.
  • Markedsplanlegging og -gjennomføring: Utvikling og implementering av effektive markedsføringsstrategier for å nå nye kunder og øke salget på det svenske markedet.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Strategisk rådgivning for å hjelpe deg med å vokse virksomheten din, optimalisere driften og oppnå dine økonomiske mål.
  • Salgs- og forretningsforbindelser: Etablering av verdifulle kontakter med potensielle kunder, samarbeidspartnere og leverandører i Sverige.
  • Kvalitetssikring og standardisering: Implementering av svenske kvalitetsstandarder og beste praksis for å sikre at produktene og tjenestene dine møter de høyeste forventningene.

Din fordel med en svensk samarbeidspartner

Å samarbeide med meg gir deg en rekke fordeler:

  • Lokalkunnskap og ekspertise: Jeg forstår det svenske næringslivet og kulturen, og kan gi deg verdifull innsikt for å navigere i markedet på en effektiv måte.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å utnytte mine eksisterende nettverk og ressurser i Sverige, kan du spare tid og penger sammenlignet med å søke tjenester lokalt.
  • Sømløs kommunikasjon: Du vil ha en dedikert kontaktperson i meg, som sikrer enkel og effektiv kommunikasjon gjennom hele prosessen.

Distanse er ingen hindring

Selv om jeg befinner meg i Sverige, er jeg tilgjengelig for å hjelpe deg med dine behov i Solund. Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende samtale for å diskutere hvordan jeg kan bidra til din bedrifts suksess.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!