Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Sør-Aurdal

Øk bedriftens suksess med svensk ekspertise

Sør-Aurdal, en idyllisk bygd med et rikt næringsliv, befinner seg i en unik posisjon med Sverige rett over grensen. Dette åpner dører for spennende muligheter og samarbeid på tvers av landegrensene. Som erfaren svensk forretningskonsulent med lang erfaring i å bistå norske bedrifter siden 1999, kan jeg være din brobygger til suksess i det svenske markedet.

Tjenester skreddersydd for din bedrift i Sør-Aurdal

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe bedriften din i Sør-Aurdal til å vokse og blomstre:

  • Perfekte oversettelser: Sørg for at budskapet ditt blir krystallklart og feiende flott på svensk, enten det gjelder markedsføringsmateriell, nettsider, kontrakter eller annen viktig dokumentasjon.
  • Forretningsutvikling: Få ekspertveiledning på å etablere deg i Sverige, utvide din virksomhet til det svenske markedet, eller navigere det juridiske og byråkratiske landskapet.
  • Markedskonsulent: La meg hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere dine målgrupper og utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå dem.
  • Salgsstøtte: Trenger du bistand med å komme i kontakt med potensielle kunder, forhandle avtaler eller lukke salg i Sverige? Min erfaring og nettverk i Sverige kan være din fordel.
  • Effektiv prosjektledelse: Få hjelp med å planlegge, organisere og gjennomføre prosjekter på tvers av landegrensene, slik at du sikrer effektivitet og suksess.

Hvorfor velge meg?

Som din svenske forretningskonsulent tilbyr jeg en unik kombinasjon av fordeler:

  • Lokal ekspertise: Jeg forstår det norske næringslivet og de kulturelle nyansene som er viktige for suksess i det svenske markedet.
  • Bred erfaring: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg hjulpet utallige norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Nettverk og relasjoner: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan gi deg en fordel i markedet.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å benytte mine tjenester unngår du kostbare etableringskostnader i Sverige.
  • Fjernhjelp tilgjengelig: Avstanden er ingen hindring. Jeg kan bistå deg eksternt, slik at du får den hjelpen du trenger uten ekstra reisekostnader.

Bli din svenske forbindelse i dag

Er du klar til å ta din bedrift i Sør-Aurdal til neste nivå? Ta kontakt i dag for å avtale en gratis konsultasjon og la oss diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg med å nå dine mål i Sverige.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et vellykket samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!