Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Sortland

Din profesjonelle svenske forretningskonsulent i Norge

Er du en bedriftseier i Sortland som leter etter å utvide virksomheten din til Sverige, eller trenger du hjelp med å navigere i det svenske markedet? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg være din bro til suksess i Sverige.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Sortland?

Uansett dine spesifikke forretningsbehov i Sverige, kan jeg hjelpe deg. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere dine målgrupper og utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå dem.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Jeg kan bistå deg med å utvikle og implementere forretningsplaner, utvide virksomheten din til Sverige og navigere i de juridiske og administrative prosessene involvert.
  • Nettverksbygging og relasjonsbygging: Jeg kan koble deg med potensielle kunder, partnere og investorer i Sverige, og hjelpe deg med å bygge verdifulle relasjoner.
  • Språktjenester: Jeg kan tilby perfekte oversettelser til svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med det svenske markedet.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Sortland:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet.
  • Nettverk og forbindelser: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, som kan gi deg tilgang til verdifulle ressurser og muligheter.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å outsource dine svenske forretningsbehov til meg, kan du spare penger på å ansette fast ansatte i Sverige.
  • Språklig ekspertise: Mine språkkunnskaper sikrer at all kommunikasjon er klar, konsist og kulturelt passende.

Ta kontakt i dag!

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, og jeg er her for å hjelpe deg med å lykkes i Sverige. Avstanden er ikke noe problem, så ikke nøl med å ta kontakt for å diskutere dine behov.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!