Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Stathelle

Din profesjonelle svenske forretningskonsulent i Stathelle

Stathelle, en sjarmerende kystby i Bamble kommune, har en rik historie og et blomstrende næringsliv. Men for norske bedrifter som ønsker å utvide virksomheten til Sverige, kan de kulturelle forskjellene og det byråkratiske apparatet virke utfordrende.

Her er hvor jeg, din profesjonelle svenske forretningskonsulent, kommer inn i bildet. Med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, er jeg din bro til det svenske markedet.

Tjenester for å hjelpe din bedrift i Stathelle

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Stathelle med å navigere i det svenske næringslivet:

  • Markedsinngang: Jeg hjelper deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og partnere, og utvikle en effektiv markedsføringsstrategi.
  • Forretningsutvikling: Jeg bistår deg med å utvikle og implementere forretningsplaner, etablere datterselskaper i Sverige, og sikre overholdelse av svenske lover og forskrifter.
  • Språktjenester: Feilfri oversettelse av forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder er avgjørende for å lykkes i Sverige. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelsestjenester av høy kvalitet, slik at du kan kommunisere effektivt med dine svenske kunder og partnere.
  • Nettverksbygging: Jeg kobler deg sammen med nøkkelpersoner i det svenske næringslivet, og hjelper deg med å bygge verdifulle relasjoner.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Å velge meg som din svenske forretningskonsulent gir deg flere fordeler:

  • Lokalkunnskap: Jeg har omfattende kunnskap om det svenske markedet, kulturen og regelverket.
  • Erfaring: Med over 20 års erfaring forstår jeg de unike utfordringene norske bedrifter står overfor når de opererer i Sverige.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, som kan hjelpe deg med å få fotfeste i markedet.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å outsource dine svenske forretningsbehov til meg, kan du spare penger på interne ressurser og unngå kostbare feil.

Ta kontakt i dag

Jeg er din svenske forbindelse, og jeg er her for å hjelpe deg med å lykkes i Sverige. Uansett dine profesjonelle behov i Sverige, er jeg her for å hjelpe deg. Avstanden er ikke noe problem. Ta kontakt i dag for å starte et samarbeid, og la oss sammen ta din bedrift i Stathelle til neste nivå.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!