Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Sula

Hvordan kan en svensk næringslivskonsulent hjelpe din bedrift i Sula, Norge?

Sula, en kystbygd i Møre og Romsdal fylke, er kjent for sin fantastiske natur og blomstrende næringsliv. Men for bedrifter i Sula kan det være utfordrende å navigere i det svenske markedet på egenhånd. Her er hvor jeg, en erfaren svensk næringslivskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, kan komme inn i bildet.

Dine forretningsbehov i Sverige dekkes

Med base i Sverige kan jeg tilby Sula-bedrifter et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe dem med å lykkes på tvers av landegrensene. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedskompetanse: Jeg har dyptgående kunnskap om det svenske markedet, og kan hjelpe deg med å forstå dine kunders behov og preferanser.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan bistå deg med å utarbeide og implementere effektive forretningsstrategier for å nå dine mål i Sverige.
  • Etablering og drift: Jeg kan veilede deg gjennom prosessen med å etablere og drive et datterselskap i Sverige, slik at du kan overholde alle relevante lover og forskrifter.
  • Nettverksbygging: Jeg kan koble deg med potensielle kunder, partnere og investorer i Sverige, og hjelpe deg med å bygge verdifulle relasjoner.
  • Språktjenester: Feilfri oversettelse av dine markedsføringsmateriell, nettsider og forretningsdokumenter til perfekt svensk er avgjørende for å lykkes i Sverige. Jeg kan hjelpe deg med å sikre at budskapet ditt blir formidlet tydelig og effektivt.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk konsulent

Å samarbeide med en svensk næringslivskonsulent som meg selv gir flere fordeler for din Sula-bedrift:

  • Lokalkunnskap: Jeg har inngående kunnskap om det svenske næringslivet, kulturen og regelverket, noe som kan spare deg for tid og penger.
  • Kostnadseffektivitet: Å ansette en svensk konsulent i stedet for å etablere et eget kontor i Sverige, kan være en mer kostnadseffektiv løsning.
  • Effektivitet: Jeg kan hjelpe deg med å komme raskere inn på det svenske markedet ved å navigere i byråkrati og finne de riktige kontaktene.

Din bro til Sverige

Jeg er din bro til Sverige, uansett hvilke profesjonelle behov du har i Sverige eller i Sula. Med min erfaring og nettverk kan jeg hjelpe deg med å lykkes i det svenske markedet.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. Avstanden er ikke noe problem. Bare fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for å komme i gang.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!