Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Sunndalsøra

Din profesjonelle svenske forretningskonsulent i Sunndalsøra

Sunndalsøra, en idyllisk by ved fjorden med en blomstrende næringsliv, er full av muligheter for bedrifter som ønsker å vokse. Men å navigere i det svenske markedet kan virke utfordrende fra Norge. Her er hvor jeg, din profesjonelle svenske forretningskonsulent, kommer inn i bildet.

Med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å koble din bedrift til de riktige ressursene og mulighetene i vårt naboland.

Tjenester for å hjelpe din Sunndalsøra-bedrift å blomstre

  • Perfekte oversettelser: Uansett om du trenger å oversette markedsføringsmateriell, nettsider eller juridiske dokumenter, kan jeg sikre at budskapet ditt blir formidlet på en klar, konsistent og kulturelt relevant måte.
  • Forretningsutvikling: Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, finne potensielle samarbeidspartnere og kunder, og utvikle en effektiv markedsføringsstrategi.
  • Salg og markedsføring: Trenger du hjelp med å nå et svensk publikum? Jeg kan bistå med å utvikle målrettede kampanjer, tilpasse markedsføringsmateriell til det svenske markedet og identifisere de beste kanalene for å nå dine mål.
  • Nettverksbygging: Å bygge relasjoner med svenske bedrifter er avgjørende for suksess. Jeg kan hjelpe deg med å knytte kontakter med potensielle kunder, partnere og leverandører.
  • Lover og reguleringer: Navigering i det svenske lovverket kan være komplisert. Jeg kan veilede deg gjennom de juridiske aspektene ved å drive virksomhet i Sverige og sikre at du overholder alle gjeldende regler og forskrifter.

Hvorfor velge meg som din svenske forretningskonsulent?

  • Bred erfaring og ekspertise: Med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, har jeg den dype forståelsen av begge markedene som trengs for å gi deg de beste rådene.
  • Lokale forbindelser: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til et verdifullt nettverk av potensielle kunder, partnere og leverandører.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å outsource dine svenske forretningsbehov til meg, kan du spare penger på å ansette fast ansatte i Sverige.
  • Språklig ekspertise: Som svensk morsmålsmann kan jeg sikre at all kommunikasjon er klar, konsistent og kulturelt relevant.

Jeg er din bro til suksess i Sverige. Uansett dine profesjonelle behov i Sverige, er jeg her for å hjelpe deg med å nå dine mål.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!