Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Sylte

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Sylte, Norge?

Som erfaren svensk næringslivskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, er jeg her for å tilby mine tjenester til virksomheter i Sylte. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å bistå deg med dine profesjonelle behov i Norge eller Sverige.

Dine behov – mine tjenester

Jeg forstår at bedrifter i Sylte, som i andre norske byer, kan ha behov for en rekke svenske tjenester. Her er hvordan jeg kan hjelpe din bedrift:

  • Perfekte oversettelser: Uansett om du trenger hjelp med markedsføringsmateriell, juridiske dokumenter eller korrespondanse, kan jeg sikre at budskapet ditt blir formidlet på feilfri og nyansert svensk.
  • Forretningsrådgivning: Trenger du hjelp med å utvide virksomheten din til Sverige, navigere i det svenske markedet eller få kontakt med potensielle svenske kunder? Min erfaring og nettverk i Sverige er til din disposisjon.
  • Markedskonsulenttjenester: Ønsker du å nå et svensk publikum? Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere effektive markedsføringsstrategier for det svenske markedet.
  • Salgsstøtte: Trenger du hjelp med å selge produkter eller tjenester til svenske kunder? Jeg kan bistå deg med å utvikle salgsstrategier, etablere kontakt med potensielle kunder og forhandle avtaler.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Sylte:

  • Erfaring og kompetanse: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe deg med å lykkes i Sverige.
  • Nettverk og forbindelser: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være avgjørende for å få suksess i det svenske markedet.
  • Språklig ekspertise: Min flytende svensk og forståelse for kulturelle nyanser sikrer at kommunikasjon og samarbeid går smidig.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å samarbeide med meg slipper du kostnadene ved å ansette en fast svensk ansatt.

Ta kontakt i dag

Jeg er din kontakt i Sverige, uansett hva dine profesjonelle behov måtte være. Avstanden er ingen hindring, og jeg ser frem til å høre fra deg og innlede et samarbeid.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!