Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Tana bru

Din profesjonelle svenske forretningskonsulent i Tana Bru

Tana Bru er en blomstrende by i Finnmark fylke, og et knutepunkt for handel og næringsliv i regionen. Byen har en rik historie og kultur, og er omgitt av naturskjønne omgivelser. Med en økende økonomi og et internasjonalt perspektiv, ser Tana Bru mot fremtiden med ambisjoner.

Som erfaren svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, kan jeg tilby mine tjenester til Tana Bru-området. Min base i Sverige gir meg enkel tilgang til svenske markeder og ressurser, noe som kan være en fordel for bedrifter i Tana Bru som ønsker å utvide virksomheten eller samarbeide med svenske selskaper.

Tjenester jeg tilbyr

  • Perfekt svensk oversettelse: Språkbarrieren kan være en utfordring for bedrifter som ønsker å operere på tvers av landegrensene. Jeg kan hjelpe deg med å oversette all din viktige forretningskommunikasjon til og fra svensk, og sikre at budskapet ditt blir formidlet tydelig og profesjonelt.
  • Forretningsrådgivning: Jeg har omfattende erfaring med å hjelpe bedrifter med å vokse og lykkes. Jeg kan tilby veiledning om en rekke forretningsområder, inkludert markedsføring, salg, strategi og ledelse.
  • Markedsoversikt og analyse: Å forstå det svenske markedet er avgjørende for suksess. Jeg kan hjelpe deg med å undersøke markedet, identifisere potensielle kunder og partnere, og utvikle en effektiv strategi for å nå dine mål.
  • Etablering og drift i Sverige: Hvis du ønsker å etablere en virksomhet i Sverige, kan jeg hjelpe deg med prosessen. Jeg kan veilede deg gjennom byråkratiet, koble deg med relevante ressurser og sørge for at du overholder alle lover og regler.

Fordelene ved å samarbeide med meg

  • Lokalkunnskap og erfaring: Jeg har god kunnskap om det svenske næringslivet og kulturen, og kan gi deg verdifull innsikt som kan hjelpe deg med å lykkes på det svenske markedet.
  • Nettverk og forbindelser: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan åpne dører for din bedrift og gi deg tilgang til nye muligheter.
  • Kostnadseffektivitet: Å ansette en svensk konsulent i Norge kan være kostbart. Ved å samarbeide med meg i Sverige, kan du få tilgang til ekspertise til en konkurransedyktig pris.

Din bro til Sverige

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, og jeg er her for å hjelpe deg med å nå dine mål i Sverige. Uansett dine profesjonelle behov, kan jeg hjelpe deg med å navigere det svenske forretningslandskapet og oppnå suksess.

Avstanden er ingen hindring for et vellykket samarbeid. Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Tana Bru å vokse og blomstre.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!