Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Tennevoll

Tjenester på tvers av landegrensen: Din svenske forretningsforbindelse i Tennevoll

Er du en bedriftseier i Tennevoll som søker nye muligheter og ønsker å utvide virksomheten din til Sverige? Eller kanskje du allerede har svenske samarbeidspartnere og trenger hjelp med kommunikasjon og administrasjon? Uansett dine behov, er jeg din svenske forretningsforbindelse, klar til å bistå deg med ekspertise og skreddersydde løsninger.

Din bro til det svenske markedet

Tennevoll, med sin rike historie og idylliske beliggenhet, har mye å tilby både lokalt og internasjonalt. Som svensk forretningskonsulent med lang erfaring i det norske markedet, forstår jeg de unike utfordringene og mulighetene som bedrifter i Tennevoll står overfor. Min beliggenhet i Sverige gjør meg godt egnet til å hjelpe deg med å navigere det svenske forretningsklimaet, bygge relasjoner og utvide din virksomhet inn i det svenske markedet.

Omfattende tjenester for å møte dine behov

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Tennevoll til å lykkes, herunder:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: La meg hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå dine mål.
  • Forretningsrådgivning: Få ekspertveiledning om alt fra selskapsstruktur og skatteregler til forretningsplanlegging og kontraktsforhandlinger.
  • Administrative tjenester: Reduser din administrative byrde ved å la meg håndtere oppgaver som oversettelse av dokumenter, håndtering av korrespondanse og bistand med administrative prosesser.
  • Møte- og konferansefasilitering: Trenger du hjelp med å planlegge og gjennomføre møter eller konferanser i Sverige? Jeg kan bistå med alt fra å finne egnede lokaler til å sørge for at møtene går smidig og effektivt.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Det er flere fordeler ved å samarbeide med meg som din svenske forretningsforbindelse:

  • Lokalkunnskap og erfaring: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, og forstår de kulturelle og forretningsmessige forskjellene mellom de to landene.
  • Effektiv kommunikasjon: Som svensk er jeg ekspert på språket og kulturen, noe som sikrer at kommunikasjonen med dine svenske samarbeidspartnere blir klar og effektiv.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å outsource dine svenske forretningsbehov til meg, kan du spare penger på å ansette egne ansatte i Sverige.
  • Skreddersydde løsninger: Jeg tilbyr fleksible og skreddersydde løsninger som er tilpasset dine spesifikke behov og budsjett.

Ta kontakt i dag

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, og jeg er klar til å hjelpe deg med å realisere dine ambisjoner i Sverige. Enten du ønsker å utvide virksomheten din, bygge relasjoner med svenske partnere eller få hjelp med administrative oppgaver, er jeg her for å hjelpe deg.

Kontakt meg i dag for en uforpliktende samtale om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Tennevoll til å lykkes i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!