Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Tingvatn

Øk forretningen din i Tingvatn med svensk ekspertise

Tingvatn, en idyllisk bygd i hjertet av Norge, har et blomstrende næringsliv med ambisiøse gründere og etablerte bedrifter. Men i en globalisert verden kan det være verdifullt å se utover landegrensene for å finne den kompetansen som driver virksomheten din fremover. Her er hvor jeg kommer inn i bildet.

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby et bredt spekter av tjenester skreddersydd for å møte dine spesifikke behov. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for et vellykket samarbeid – tvert imot kan det gi deg en unik fordel.

Dine behov møtes med svensk ekspertise

Jeg forstår at norske bedrifter kan ha behov for ulike tjenester fra Sverige. Her er noen av områdene jeg kan bistå deg med:

  • Språktjenester: Perfekt oversettelse til svensk er bare én av mine spesialiteter. Jeg kan hjelpe deg med å kommunisere effektivt med svenske samarbeidspartnere, kunder og leverandører, slik at du unngår misforståelser og bygger tillit.
  • Forretningsutvikling: Enten du ønsker å ekspandere til Sverige eller navigere i det svenske markedet, kan jeg gi deg verdifull innsikt og rådgivning. Jeg kan hjelpe deg med å identifisere nye forretningsmuligheter, utarbeide effektive markedsstrategier og bygge relasjoner med svenske aktører.
  • Kulturforståelse: Å forstå den svenske forretningskulturen er avgjørende for å lykkes i det svenske markedet. Jeg kan hjelpe deg med å navigere kulturelle nyanser og bygge bro mellom norske og svenske forretningsmetoder.

Hvorfor velge meg?

Jeg er mer enn bare en bro til Sverige. Jeg er din partner i suksess. Her er hvorfor jeg er det beste valget for din bedrift i Tingvatn:

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet.
  • Bred kompetanse: Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som dekker dine ulike behov.
  • Lokalkunnskap: Min base i Sverige gir meg unik innsikt i det svenske markedet og dets kulturelle nyanser.
  • Personlig tilnærming: Jeg tar meg tid til å forstå din bedrift og dine spesifikke mål, og skreddersyr mine tjenester for å møte dine individuelle behov.

Distansen er ingen hindring

Samarbeid på tvers av landegrenser er enklere enn noen gang. Moderne teknologi gjør det mulig å kommunisere og samarbeide sømløst, uansett hvor du befinner deg.

Jeg er spent på å høre fra deg og lære mer om din bedrift og hvordan jeg kan hjelpe deg med å nå dine mål. Ta kontakt i dag for å starte din reise mot suksess i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!