Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Tonstad

Hvordan min svenske forretningskompetanse kan hjelpe bedrifter i Tønstad

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, tilbyr jeg mine tjenester til næringslivet i Tønstad. Min beliggenhet i Sverige utgjør ingen hindring for å dekke dine behov – jeg er din svenske kontaktperson, uansett hva dine profesjonelle behov måtte være i Sverige eller lokalt i Tønsstad.

Unike fordeler for bedrifter i Tønstad

Tønstad, med sin rike historie og pulserende næringsliv, har et stort potensial for vekst. Samtidig kan språkbarrieren mellom Norge og Sverige by på utfordringer. Her er hvordan jeg kan hjelpe din bedrift å lykkes:

  • Førsteklasses oversettelser: Effektiv og presis oversettelse av forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder er avgjørende for å kommunisere effektivt med svenske kunder og samarbeidspartnere.
  • Markedsekspertise: Jeg har dyptgående kunnskap om det svenske markedet, og kan hjelpe deg med å forstå forretningskultur, trender og reguleringer.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan bistå deg med å utarbeide og implementere effektive strategier for å komme inn på det svenske markedet, ekspandere virksomheten din eller styrke eksisterende forbindelser.
  • Salgsstøtte: Jeg kan hjelpe deg med å identifisere potensielle kunder og samarbeidspartnere i Sverige, samt utvikle salgs- og markedsføringsstrategier tilpasset det svenske markedet.

Hvorfor velge meg?

Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står overfor i det svenske markedet. Med min erfaring, kompetanse og nettverk i Sverige er jeg din beste partner for å lykkes på tvers av landegrensene.

Jeg ser frem til å høre fra deg og innlede et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!