Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Troms og Finnmark

Din svenske forretningsforbindelse i Troms og Finnmark

Er du en bedriftseier i Troms og Finnmark som søker å utvide horisonten din og dra nytte av det svenske markedet? Leter du etter en pålitelig partner som kan hjelpe deg med å navigere de svenske forretningsmessige nyansene og overvinne språklige barrierer? Se ikke lenger!

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes. Med omfattende kunnskap om både det norske og svenske markedet, er jeg din bro til svenske forretningsmuligheter.

Tjenester for å hjelpe din bedrift i Troms og Finnmark

Uavhengig av bransjen din, kan jeg tilby en rekke tjenester som er skreddersydd for å hjelpe deg med å nå dine mål:

  • Markedsinngang: Trenger du hjelp med å komme inn på det svenske markedet? Jeg kan bistå deg med å forstå det svenske forretningsklimaet, identifisere potensielle kunder og partnere, og utvikle en effektiv inngangsstrategi.
  • Forretningsutvikling: Ønsker du å utvide din virksomhet til Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en omfattende forretningsplan, etablere juridiske strukturer og sikre overholdelse av lokale forskrifter.
  • Salgsstøtte: Trenger du hjelp med å selge produktene eller tjenestene dine i Sverige? Jeg kan bistå deg med å utvikle salgsmateriell, finne passende salgskanaler og forhandle med potensielle kunder.
  • Språktjenester: Effektiv kommunikasjon er avgjørende for suksess i virksomheten. Jeg kan tilby oversettelsestjenester av høy kvalitet for å sikre at meldingene dine blir forstått tydelig av ditt svenske publikum.
  • Kulturell veiledning: Å forstå kulturelle forskjeller er viktig for å bygge vellykkede relasjoner. Jeg kan gi deg innsikt i svenske forretningsskikker og etikette for å hjelpe deg med å navigere i det svenske markedet på en effektiv måte.

Hvorfor velge meg?

Det er mange grunner til at jeg er den beste partneren for din bedrift i Troms og Finnmark:

  • Erfaring og kompetanse: Med lang erfaring innen forretningsrådgivning, har jeg den nødvendige kunnskapen og kompetansen til å hjelpe deg med å lykkes i Sverige.
  • Lokalkjennskap: Jeg har dyptgående forståelse av både det norske og svenske markedet, noe som gir meg et unikt perspektiv på dine forretningsbehov.
  • Nettverk: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige, som kan gi deg tilgang til verdifulle forretningsmuligheter og samarbeid.
  • Effektivitet og kostnadseffektivitet: Jeg jobber tett sammen med deg for å forstå dine spesifikke behov og utvikle skreddersydde løsninger som er kostnadseffektive og gir resultater.

Ta kontakt i dag!

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, og jeg er klar til å hjelpe deg med å realisere dine ambisjoner i Sverige. Avstanden er ikke noe problem. Ta kontakt i dag for å starte en samtale og starte samarbeidet vårt!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!