Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Trøndelag

Øk forretningen din i Trøndelag med svensk ekspertise

Trøndelag, med sin rike historie, vakre natur og blomstrende næringsliv, er et kraftsenter i Norge. Men i en globalisert verden kan bedrifter i Trøndelag noen ganger dra nytte av fordelene ved å utvide horisonten og samarbeide med utenlandske eksperter. Her er hvor jeg kommer inn.

Din svenske forretningsforbindelse

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en vellykket historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg være din bro til det svenske markedet og en verdifull ressurs for å møte dine spesifikke behov. Uansett om du ønsker å ekspandere til Sverige, samarbeide med svenske selskaper, eller bare hente inn svensk ekspertise, er jeg her for å hjelpe deg.

Tjenester som gir deg en fordel

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Trøndelag å blomstre:

  • Markedsføring og salg: Få hjelp med å utvikle og implementere effektive markedsføringsstrategier for det svenske markedet.
  • Forretningsutvikling: Dra nytte av min erfaring og kunnskap for å identifisere nye forretningsmuligheter, utvikle produkter og tjenester som passer for det svenske markedet, og utvide virksomheten din.
  • Nettverksbygging: Etabler verdifulle forbindelser med svenske selskaper, investorer og andre aktører som kan bidra til din suksess.
  • Språktjenester: Få profesjonell oversettelse av forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og presentasjoner til perfekt svensk.
  • Juridiske og administrative tjenester: Naviger deg gjennom det svenske regelverket og sikre at virksomheten din overholder alle lover og forskrifter.

Hvorfor velge meg?

Jeg skiller meg ut fra mengden ved å tilby:

  • Dyp forståelse for både det norske og svenske markedet: Jeg forstår de kulturelle nyansene og forretningspraksisene i begge land, noe som gjør meg i stand til å gi deg skreddersydde løsninger.
  • Lang erfaring og dokumenterte resultater: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg hjulpet mange norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Sterkt nettverk i Sverige: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, som kan gi deg tilgang til verdifulle ressurser og muligheter.

Ta kontakt i dag

Avstanden er ingen hindring for suksess. Jeg er tilgjengelig for å samarbeide med deg, uansett hvor du befinner deg i Trøndelag. Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift med å nå sine mål.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som vil bidra til å løfte virksomheten din til nye høyder!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!