Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Trysil

Øk forretningen din i Trysil med svensk ekspertise

Trysil, et idyllisk sted i Innlandet fylke, er kjent for sin fantastiske natur og blomstrende turistindustri. Som bedriftseier i Trysil er du alltid på utkikk etter måter å optimalisere driften og øke lønnsomheten. Her er der jeg kommer inn i bildet.

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske selskaper siden 1999. Min base i Sverige gir meg muligheten til å tilby Trysil-bedrifter en rekke svenske tjenester som kan gi dem en konkurransefortrinn.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent

Det er flere grunner til at å samarbeide med meg kan være den perfekte løsningen for din bedrift i Trysil:

  • Lokalkjennskap: Jeg har omfattende kunnskap om både det svenske og det norske markedet, noe som gjør meg i stand til å gi deg skreddersydde løsninger som tar hensyn til de spesifikke kravene i begge land.
  • Språkkompetanse: Svensk oversettelse er en av mine spesialiteter. Jeg kan sikre at all kommunikasjon mellom din bedrift og svenske partnere er flytende og feilfri, noe som bidrar til å bygge tillit og unngå misforståelser.
  • Effektivitet: Ved å samarbeide med meg, kan du spare tid og penger ved å unngå behovet for å ansette separate konsulenter i Sverige. Jeg kan håndtere alle dine svenske forretningsbehov på ett sted.
  • Nettverk: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan gi deg tilgang til nye markeder, potensielle samarbeidspartnere og verdifulle forretningsmuligheter.

Tjenester jeg tilbyr

Jeg tilbyr et bredt spekter av forretningstjenester som kan hjelpe Trysil-bedrifter på veien mot suksess. Her er noen få eksempler:

  • Markedsplanlegging og -analyse
  • Forretningsutvikling og strategi
  • Salgs- og markedsføringsstøtte
  • Økonomisk rådgivning
  • Administrative tjenester

Din bro til Sverige

Uavhengig av dine spesifikke behov i Sverige, er jeg din bro til nabolandet. Enten du ønsker å utvide virksomheten din til Sverige, samarbeide med svenske selskaper eller bare trenger hjelp med navigering i det svenske markedet, er jeg her for å hjelpe deg.

Distansen mellom Trysil og Sverige er ikke noe hinder. Jeg er tilgjengelig for å samarbeide med deg eksternt, og jeg ser frem til å høre fra deg for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Trysil å nå sine mål.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!