Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Tvedestrand

Hvordan jeg kan hjelpe bedrifter i Tvedestrand

Tvedestrand, en idyllisk kystby i Agder, er kjent for sin maritime sjarm og blomstrende næringsliv. Byen huser et bredt spekter av bedrifter, fra små familiedrevne virksomheter til mellomstore aktører innen ulike bransjer. Som erfaren svensk forretningskonsulent med lang erfaring i å bistå norske bedrifter, er jeg overbevist om at jeg kan tilby verdifulle tjenester som kan hjelpe Tvedestrands bedrifter til å lykkes.

Din svenske forbindelse

Min base i Sverige gjør meg til din perfekte forbindelse til det svenske markedet. Uansett dine profesjonelle behov i Sverige eller lokalt i Tvedestrand, kan jeg hjelpe deg med å navigere i det svenske forretningslandskapet og etablere verdifulle forbindelser. Avstanden er ingen hindring for et vellykket samarbeid.

Tjenester for økt suksess

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe bedrifter i Tvedestrand med å vokse og blomstre:

  • Markedskommunikasjon: Effektiv kommunikasjon er avgjørende for suksess i ethvert marked. Jeg kan hjelpe deg med å skreddersy budskapet ditt til det svenske markedet, slik at du når ut til rett målgruppe med riktig budskap.
  • Forretningsutvikling: Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige? Jeg kan bistå deg med å utarbeide en effektiv strategi for å komme inn på det svenske markedet.
  • Salgsstøtte: Trenger du hjelp med å komme i kontakt med potensielle kunder i Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å bygge relasjoner og skaffe nye forretningsmuligheter.
  • Administrativ bistand: Navigering i byråkrati og administrative prosesser kan være utfordrende i et nytt land. Jeg kan hjelpe deg med å forstå og overholde svenske lover og regler.
  • Kulturell forståelse: Kulturelle forskjeller kan påvirke forretningsdriften. Jeg kan hjelpe deg med å forstå nyansene i svensk forretningskultur og bygge bro mellom norske og svenske forretningsfolk.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Å samarbeide med meg gir Tvedestrands bedrifter flere fordeler:

  • Lokalkunnskap: Jeg har god kunnskap om både det norske og svenske markedet, noe som gjør meg i stand til å gi deg skreddersydde råd og veiledning.
  • Erfaring og ekspertise: Med lang erfaring innen forretningsrådgivning kan jeg hjelpe deg med å unngå fallgruver og ta veloverveide beslutninger.
  • Effektivitet og kostnadsbesparelser: Ved å outsource dine svenske forretningsbehov til meg, kan du spare tid og penger på interne ressurser.

Ta kontakt i dag

Er du klar til å ta virksomheten din til neste nivå? Jeg ser frem til å høre fra deg og innlede et samarbeid som kan bidra til din suksess.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!