Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Ulefoss

Øk effektiviteten og konkurransekraften din med svenske forretningstjenester

Er du en bedriftseier i Ulefoss som leter etter måter å øke effektiviteten og konkurransekraften din på? Da kan du ha nytte av å samarbeide med en svensk forretningskonsulent. Med min base i Sverige og lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby en rekke tjenester som kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent

Det er flere fordeler ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent, spesielt for bedrifter i Ulefoss:

 • Nærhet til det svenske markedet: Sverige er et viktig marked for mange norske bedrifter, og ved å samarbeide med en svensk konsulent kan du få verdifull innsikt i det svenske markedet og kulturen. Dette kan hjelpe deg med å ekspandere virksomheten din til Sverige eller samarbeide med svenske selskaper.
 • Språkkompetanse: Svensk og norsk er nært beslektede språk, men det finnes likevel noen nyanser og forskjeller. En svensk konsulent kan sikre at all kommunikasjon mellom deg og dine svenske samarbeidspartnere er feilfri og effektiv.
 • Spesialistkompetanse: Det svenske næringslivet er kjent for å være innovativt og effektivt. En svensk konsulent kan bringe inn ny kunnskap og best practices som kan hjelpe deg med å forbedre driften av din bedrift.

Tjenester jeg tilbyr

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe bedrifter i Ulefoss med å lykkes, herunder:

 • Forretningsrådgivning: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere effektive forretningsstrategier, forbedre driften og øke lønnsomheten.
 • Markedsplanlegging: Jeg kan hjelpe deg med å identifisere nye markeder, utvikle markedsføringsplaner og nå nye kunder.
 • Salgsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å forbedre salgsinnsatsen din og øke salget.
 • Prosjektledelse: Jeg kan hjelpe deg med å planlegge, organisere og gjennomføre prosjekter effektivt.
 • Forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å identifisere nye forretningsmuligheter og utvikle nye produkter og tjenester.
 • Perfekte oversettelser til svensk: Jeg kan sikre at all din kommunikasjon på svensk er feilfri og profesjonell.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Ulefoss:

 • Lang erfaring: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes.
 • Lokalkunnskap: Jeg har god kunnskap om det norske og svenske markedet.
 • Personlig service: Jeg er dedikert til å gi deg den personlige servicen du trenger for å lykkes.
 • Effektivitet: Jeg jobber effektivt og leverer resultater raskt.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. Avstanden er ikke noe problem, så ikke nøl med å ta kontakt for en gratis konsultasjon.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!