Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Vanylven

Hvordan kan jeg hjelpe din virksomhet i Vanylven å lykkes?

Vanylven er en idyllisk kystbygd kjent for sin fantastiske natur og rike kulturarv. Bygda har et blomstrende næringsliv, med fokus på fiskeri, oppdrett, turisme og industri. Men i en globalisert verden er det viktigere enn noen gang å ha internasjonale forbindelser.

Her er hvor jeg kommer inn. Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, kan jeg tilby en unik pakke med tjenester skreddersydd for Vanylvens bedrifter.

Dine svenske forbindelser

Min base i Sverige gir meg dyptgående kunnskap om det svenske markedet og forretningskultur. Jeg kan være din bro til Sverige, og hjelpe deg med å navigere kompleksitetene ved å gjøre forretninger på tvers av landegrensene.

Tjenester for å hjelpe din bedrift

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift å vokse og lykkes, inkludert:

  • Markedsføring og salg: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere effektive markedsføringsstrategier for det svenske markedet, samt bistå deg med å finne nye kunder og partnere.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å identifisere nye forretningsmuligheter i Sverige, samt utvikle og implementere planer for å nå dine mål.
  • Eksportering: Jeg kan hjelpe deg med å navigere eksportprosessen til Sverige, inkludert toll- og tollbestemmelser, samt finne pålitelige transport- og logistikkpartnere.
  • Juridiske og administrative tjenester: Jeg kan koble deg med pålitelige advokater og andre fagfolk som kan hjelpe deg med juridiske og administrative spørsmål knyttet til å gjøre forretninger i Sverige.
  • Språktjenester: Jeg kan hjelpe deg med å sikre at kommunikasjonen din med svenske partnere er klar, profesjonell og effektiv, ved å tilby oversettelse av viktige dokumenter og markedsføringsmateriell.

Hvorfor velge meg?

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Min base i Sverige gir meg dyptgående kunnskap om det svenske markedet og forretningskultur.
  • Bredt spekter av tjenester: Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift med å nå dine mål.
  • Personlig tilnærming: Jeg er forpliktet til å forstå din bedrifts unike behov og skreddersy mine tjenester for å møte dem.

Ta kontakt i dag

Jeg er spent på å høre fra deg og lære mer om din bedrift og dine mål for det svenske markedet. Avstanden er ingen hindring, så ta kontakt i dag for å starte en samtale om hvordan jeg kan hjelpe deg med å lykkes.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!