Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Vega

Hvordan kan en svensk bedriftskonsulent hjelpe din bedrift i Vega, Norge?

Vega kommune, som ligger i Helgeland-regionen i Nordland fylke, er kjent for sin vakre skjærgård og rike kulturarv. Kommunen har en blomstrende næringsliv, med fokus på fiskeri, jordbruk, turisme og håndverk. Men som mange små bedrifter, kan virksomheter i Vega møte utfordringer når det gjelder å få tilgang til viktige tjenester og kompetanse.

Her er hvor jeg, en erfaren svensk bedriftskonsulent, kan komme inn i bildet. Med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, har jeg den kunnskapen og nettverket som trengs for å hjelpe din bedrift i Vega å lykkes.

Tjenester for å hjelpe din bedrift i Vega

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift til å vokse og blomstre, herunder:

 • Forretningsrådgivning: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere strategier for vekst, markedsføring, drift og mer.
 • Markedsplanlegging og -gjennomføring: Jeg kan hjelpe deg med å identifisere ditt målmarked, utvikle effektive markedsføringskampanjer og måle resultatene dine.
 • Salgsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å forbedre salgsteamet ditt, utvikle salgsstrategier og øke salget.
 • Prosessforbedring: Jeg kan hjelpe deg med å identifisere og implementere prosesser som kan spare bedriften din tid og penger.
 • Prosjektledelse: Jeg kan hjelpe deg med å planlegge, organisere og gjennomføre prosjekter effektivt.
 • Norsk-svensk samarbeid: Jeg har omfattende erfaring med å bro bygge relasjoner mellom norske og svenske bedrifter, og kan hjelpe deg med å finne potensielle samarbeidspartnere i Sverige.
 • Perfekte oversettelser til svensk: Uansett om du trenger hjelp med markedsføringsmateriell, forretningsavtaler eller annen type kommunikasjon, kan jeg sikre at meldingene dine blir tydelig og effektivt formidlet på svensk.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Vega:

 • Erfaring og kompetanse: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe bedrifter i Norge lykkes.
 • Nettverk: Jeg har et stort nettverk av kontakter i både Norge og Sverige, noe som kan være til stor fordel for din bedrift.
 • Språkforståelse: Jeg forstår både norsk og svensk kultur og forretningsvaner, noe som gjør meg i stand til å kommunisere effektivt med både norske og svenske aktører.
 • Avstand er ingen hindring: Takket være moderne teknologi kan jeg enkelt samarbeide med deg, uansett hvor du befinner deg i Norge.

Ta kontakt i dag!

Jeg er alltid interessert i å høre fra nye kunder, og jeg håper å få muligheten til å samarbeide med deg for å hjelpe din bedrift i Vega å nå sitt fulle potensial.

Du kan enkelt ta kontakt med meg via e-post for å avtale en gratis konsultasjon.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!