Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Vennesla

Øk forretningen din i Vennesla med svensk ekspertise

Vennesla, en blomstrende by i Agder fylke, er kjent for sin rike industriarv og idylliske beliggenhet. Byen har et aktivt næringsliv med mange spennende virksomheter. Som erfaren svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, kan jeg tilby verdifulle tjenester som kan bidra til å øke lønnsomheten og konkurransekraften til bedrifter i Vennesla.

Tjenester for vekst og suksess

Jeg tilbyr et bredt spekter av profesjonelle tjenester som kan hjelpe bedriften din til å nå sine mål. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsplanlegging og forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsplan og identifisere nye forretningsmuligheter.
  • Salgs- og markedsføringsstrategier: Jeg kan bistå deg med å utarbeide effektive salgs- og markedsføringsstrategier som når ut til målgruppen din og øker salget.
  • Forretningsledelse og rådgivning: Jeg tilbyr rådgivning og veiledning innen ulike områder av forretningsvirksomhet, for eksempel ledelse, økonomi og drift.
  • Språktjenester: Jeg kan hjelpe deg med perfekt oversettelse til svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med kunder og samarbeidspartnere i Sverige.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk konsulent

Det er flere fordeler ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent, spesielt for bedrifter i Vennesla som ønsker å utvide virksomheten til Sverige eller samarbeide med svenske selskaper.

  • Innsikt i det svenske markedet: Jeg har god kunnskap om det svenske markedet, kulturen og forretningsmetodene, noe som kan være uvurderlig for bedrifter som ønsker å lykkes i Sverige.
  • Effektiv kommunikasjon: Jeg kan bidra til å bygge bro mellom norske og svenske bedrifter ved å sikre effektiv kommunikasjon og forståelse.
  • Kostnadseffektivitet: Å samarbeide med en erfaren konsulent kan være mer kostnadseffektivt enn å ansette egne ansatte med spisskompetanse på svenske forhold.

Din bro til Sverige

Jeg er din svenske forbindelsesledd, uansett hva dine profesjonelle behov i Sverige eller Vennesla måtte være. Med min erfaring og kompetanse kan jeg hjelpe deg med å navigere det svenske markedet, bygge relasjoner og oppnå suksess.

Jeg ser frem til å høre fra deg og innlede et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!