Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Vestby

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Vestby?

Vestby er en blomstrende by i Viken fylke, Norge, med en voksende økonomi og et aktivt næringsliv. Byen ligger bare en kort pendleravstand fra Oslo, noe som gjør den til et attraktivt sted for bedrifter å etablere seg. Men for norske bedrifter som ønsker å utvide virksomheten til Sverige, eller som trenger hjelp med å navigere i det svenske markedet, kan det være utfordrende å vite hvor de skal starte.

Her er hvor jeg kommer inn. Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter, kan jeg tilby en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Vestby å lykkes.

Din kobling til Sverige

Enten du ønsker å ekspandere til Sverige, samarbeide med svenske selskaper, eller bare forstå det svenske næringslivet bedre, kan jeg være din kontaktperson i Sverige. Jeg har den lokale kunnskapen og erfaringen som trengs for å hjelpe deg med å navigere i det svenske markedet og oppnå dine mål.

Tjenester for å hjelpe din bedrift

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Vestby å vokse og lykkes. Noen av disse tjenestene inkluderer:

  • Markedsundersøkelser og rådgivning: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og partnere, og utvikle en effektiv markedsføringsstrategi.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere en forretningsplan for å lykkes i Sverige, inkludert produkt- og tjenestetilbud, prissetting og salgsstrategier.
  • Etablering og drift av datterselskaper: Jeg kan veilede deg gjennom prosessen med å etablere et datterselskap i Sverige, og sikre at du overholder alle lokale lover og forskrifter.
  • Språktjenester: Jeg kan hjelpe deg med å sikre at all kommunikasjon med svenske partnere og kunder er profesjonell og feilfri, ved å tilby perfekte oversettelser til svensk.

Hvorfor velge meg?

Det er mange grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Vestby. Her er noen få:

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg har inngående kunnskap om det svenske markedet og næringslivet.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, som kan hjelpe deg med å få kontakt med potensielle kunder og partnere.
  • Språkkompetanse: Jeg er flytende i både norsk og svensk, noe som sikrer effektiv kommunikasjon.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og samarbeide med deg for å hjelpe din bedrift i Vestby å nå sine mål i Sverige. Avstanden er ikke noe problem. Bare fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for å komme i gang.

Sammen kan vi bidra til å sikre din bedrifts suksess i det svenske markedet.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!