Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Vestfold og Telemark

Som svensk næringslivskonsulent kan jeg hjelpe din bedrift i Vestfold og Telemark

Vestfold og Telemark er en blomstrende region i Norge, med et rikt næringsliv og et sterkt fokus på innovasjon. Som svensk næringslivskonsulent med over 25 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, har jeg en unik forståelse for både det norske og det svenske markedet. Jeg kan tilby din bedrift i Vestfold og Telemark en rekke tjenester som kan bidra til å øke lønnsomheten og konkurransekraften.

Perfekte svenske oversettelser

Et av de viktigste områdene jeg kan hjelpe deg med er oversettelser. Feilfri og nyansert kommunikasjon er avgjørende for suksess i det internasjonale markedet. Jeg kan levere profesjonelle oversettelser av all din forretningskommunikasjon til og fra svensk, slik at du kan være sikker på at budskapet ditt blir forstått og formidlet på en tydelig og effektiv måte.

Andre viktige forretningstjenester

I tillegg til oversettelser tilbyr jeg også en rekke andre forretningstjenester som kan være verdifulle for din bedrift i Vestfold og Telemark. Disse inkluderer:

  • Markedsanalyse og rådgivning
  • Forretningsutvikling og strategi
  • Salgs- og markedsføringsstøtte
  • Etablering og drift av datterselskaper i Sverige
  • Kontaktnett og relasjonsbygging i Sverige

Din beste forbindelse til Sverige

Jeg er din svenske forbindelse, uansett dine profesjonelle behov i Sverige eller i din egen by. Min dype kunnskap om både det norske og det svenske markedet, kombinert med min erfaring og nettverk, gjør meg til den perfekte partneren for å hjelpe din bedrift med å lykkes på tvers av landegrensene.

Avstanden er ingen hindring

Selv om jeg befinner meg i Sverige, er avstanden ingen hindring for et fruktbart samarbeid. Moderne teknologi gjør det enkelt å kommunisere og samarbeide effektivt, uansett fysisk beliggenhet.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!