Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Vestland

Hvordan jeg kan hjelpe bedrifter i Vestland, Norge

Som erfaren bedriftskonsulent med over 25 års erfaring med å bistå norske virksomheter, er jeg trygg på at jeg kan tilby verdifulle tjenester til bedrifter i Vestland. Min base i Sverige gir meg en unik mulighet til å koble norske bedrifter til svenske ressurser og tjenester, og dermed bidra til deres økonomiske suksess.

Tjenester jeg tilbyr

  • Språktjenester: Perfekt oversettelse til svensk er bare en av de mange språktjenestene jeg tilbyr. Jeg kan hjelpe din bedrift med å kommunisere effektivt med svenske samarbeidspartnere, kunder og leverandører.
  • Forretningsutvikling: Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å navigere det svenske markedet, etablere kontakter og utvikle en effektiv strategi for vekst.
  • Markedskunnskap: Jeg har god kunnskap om det svenske markedet, og kan gi deg verdifull innsikt i forbrukertrender, konkurrenter og regulatoriske spørsmål.
  • Salgsstøtte: Trenger du hjelp med å komme i kontakt med potensielle kunder i Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å identifisere og kontakte aktuelle kunder, samt utvikle salgsmateriell og presentasjoner på svensk.
  • Andre tjenester: I tillegg til ovennevnte, kan jeg også hjelpe deg med en rekke andre tjenester som kan bidra til å øke effektiviteten og lønnsomheten til din bedrift.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Vestland:

  • Lang erfaring: Med over 25 års erfaring i bransjen, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe deg med å lykkes.
  • Unikt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifulle ressurser og tjenester.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å benytte mine tjenester, slipper du kostnadene ved å ansette egne ansatte i Sverige.
  • Språklig ekspertise: Min perfekte svenskkompetanse sikrer at all kommunikasjon er klar, presis og effektiv.

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å ta din bedrift til neste nivå? Ta kontakt i dag for å avtale et gratis konsultasjonsmøte. Avstanden mellom Vestland og Sverige er ingen hindring for suksess – sammen kan vi oppnå dine forretningsmål.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!