Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Vestnes

Din svenska forretningsforbindelse i Vestnes, Norge

Som erfaren forretningskonsulent med over 25 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester til næringslivet i Vestnes. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for et produktivt samarbeid, og jeg er din perfekte brobygger til svenske ressurser og tjenester.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Vestnes?

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift å vokse og blomstre. Her er noen få eksempler:

  • Markedsføring og salg: Øk din synlighet og kundebase på det svenske markedet gjennom skreddersydde markedsføringsstrategier og salgsstøtte.
  • Forretningsutvikling: Få hjelp med å utvikle og implementere nye forretningsideer, utvide til nye markeder og optimalisere driften.
  • Juridiske tjenester: Naviger det svenske juridiske landskapet med bistand fra erfarne advokater og jurister.
  • Økonomisk rådgivning: Få ekspertveiledning om økonomi, regnskap og skatt for å sikre din bedrifts økonomiske helse.
  • Strategisk rådgivning: Drøft dine forretningsmål og utfordringer med meg, og få verdifulle råd og veiledning for å nå dem.

Perfekte oversettelser er bare begynnelsen

En av mine spesialiteter er å levere feilfrie og nyanserte oversettelser mellom norsk og svensk. Dette sikrer at all kommunikasjon og dokumentasjon er presis og kulturelt tilpasset for det svenske markedet. Men mine tjenester går langt utover oversettelse. Jeg fungerer som din fortrolige rådgiver og støttespiller i alle aspekter av din virksomhet i Sverige.

Hvorfor velge meg?

Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står overfor i det svenske markedet. Med min omfattende erfaring, bransjekunnskap og nettverk av svenske kontakter, er jeg din ideelle samarbeidspartner for å lykkes i Sverige.

Enten du trenger hjelp med å komme inn på det svenske markedet, utvide din virksomhet eller navigere det juridiske og økonomiske landskapet, er jeg her for å hjelpe deg.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et produktivt samarbeid. Avstanden mellom Vestnes og Sverige er ingen hindring for suksess.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!