Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Vestre Toten

Din svenske forretningsforbindelse i Vestre Toten

Er du en bedriftseier i Vestre Toten som ser etter nye forretningsmuligheter i Sverige? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg være din brobygger til det svenske markedet.

Skreddersydde løsninger for din bedrift i Vestre Toten

Uansett dine spesifikke behov, kan jeg hjelpe deg med å navigere det svenske forretningslandskapet. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Perfekte oversettelser: Effektiv og presis kommunikasjon er avgjørende for suksess i internasjonalt samarbeid. Jeg sørger for at budskapet ditt blir formidlet tydelig og profesjonelt på svensk.
  • Forretningsrådgivning: Få ekspertveiledning om hvordan du kan tilpasse deg det svenske markedet, etablere kontakt med potensielle kunder og partnere, og oppnå dine forretningsmål.
  • Markedsoperasjon og salg: La meg hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsføringsstrategi for Sverige, slik at du når ut til ditt targetpublikum og øker salget.
  • Juridiske og administrative tjenester: Få veiledning om svenske lover, regler og forskrifter som gjelder for din bransje.
  • Andre forretningstjenester: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, og kan bistå deg med å finne de beste løsningene for dine spesifikke behov.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent

Det er flere fordeler ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent som meg selv:

  • Lokalkunnskap: Jeg har inngående kunnskap om det svenske markedet, kulturen og forretnings慣習 (guànxí) (vaner).
  • Språkkompetanse: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for å bygge tillit og unngå misforståelser.
  • Kostnadseffektivitet: Å ansette en svensk konsulent i Norge kan være kostbart. Ved å samarbeide med meg i Sverige, får du tilgang til ekspertise til en lavere kostnad.
  • Effektivitet: Jeg kan hjelpe deg med å spare tid og krefter ved å håndtere byråkrati og logistikk på dine vegne.

Din brobygger til suksess i Sverige

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, og jeg er her for å hjelpe deg med å lykkes i Sverige. Uansett dine profesjonelle behov, er jeg forpliktet til å finne den beste løsningen for din bedrift.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!