Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Vestvågøy

Øk forretningen din i Vestvågøy med svensk ekspertise

Vestvågøy, en idyllisk øygruppe i Lofoten, er kjent for sin fantastiske natur, rike historie og blomstrende næringsliv. Som bedriftseier i Vestvågøy ønsker du sannsynligvis å dra nytte av nye muligheter og utvide horisonten din. Her er hvor jeg kan hjelpe.

Din svenske forretningsforbindelse

Jeg er en erfaren svensk næringslivskonsulent med en solid track record for å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Med base i Sverige kan jeg tilby en rekke tjenester som kan gi din bedrift i Vestvågøy et konkurransefortrinn.

Tjenester for å hjelpe virksomheten din i Vestvågøy

  • Markedsføring og salg: Få hjelp med å utvikle effektive markedsføringsstrategier, salgsmateriell og kampanjer skreddersydd for det svenske markedet.
  • Forretningsutvikling: Få råd om alt fra produkt- og tjenesteutvikling til forretningsplanlegging og optimalisering av driften.
  • Etablering i Sverige: Trenger du hjelp med å etablere din virksomhet i Sverige? Jeg kan veilede deg gjennom prosessen og sikre at du overholder alle gjeldende lover og regler.
  • Nettverksbygging: Få tilgang til mitt nettverk av svenske forretningskontakter, potensielle kunder og samarbeidspartnere.
  • Språktjenester: Få profesjonell oversettelse av forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til perfekt svensk.

Hvorfor velge meg?

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg har god forståelse for både det norske og svenske markedet.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av forretningskontakter i Sverige.
  • Språk: Jeg snakker flytende norsk og svensk, noe som sikrer problemfri kommunikasjon.

Bli din svenske partner i dag

Avstanden mellom Vestvågøy og Sverige er ingen hindring for suksess. Jeg er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett dine behov. Ta kontakt i dag for å starte en samtale om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Vestvågøy å nå sine mål.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!