Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Viken

Hvordan min svenske konsulentvirksomhet kan hjelpe din bedrift i Viken

Er du eier av en bedrift i Viken og ser etter muligheter for å utvide virksomheten din til Sverige? Eller kanskje du allerede opererer i Sverige, men ønsker å optimalisere driften din? Uansett dine spesifikke behov, kan min svenske konsulentvirksomhet tilby verdifull bistand.

Din bro til det svenske markedet

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, forstår jeg de unike utfordringene og mulighetene som oppstår ved å operere på tvers av landegrensene. Min beliggenhet i Sverige gjør meg til din perfekte kontaktperson for alle dine profesjonelle behov i Sverige, og jeg er dedikert til å hjelpe din Viken-bedrift med å oppnå suksess.

Om Viken

Viken er et fylke i Norge som ligger i den sørøstlige delen av landet. Det er landets mest folkerike fylke, med over 1,2 millioner innbyggere. Viken er også et viktig økonomisk knutepunkt, med et blomstrende næringsliv innenfor en rekke sektorer.

Tjenester for å hjelpe din bedrift

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din Viken-bedrift med å vokse og blomstre i Sverige. Her er noen få eksempler:

  • Markedsføring og salg: Få hjelp med å utvikle og implementere effektive markedsføringsstrategier for det svenske markedet.
  • Forretningsutvikling: Identifiser nye forretningsmuligheter og utvikle strategier for å utvide virksomheten din inn i Sverige.
  • Lover og reguleringer: Naviger de juridiske og regulatoriske aspektene ved å drive virksomhet i Sverige.
  • Etablering: Få hjelp med å etablere og registrere din bedrift i Sverige.
  • Skatter og regnskap: Få bistand med å forstå det svenske skattesystemet og oppfylle dine regnskapsforpliktelser.

Perfekte oversettelser: I tillegg til disse tjenestene tilbyr jeg også perfekte oversettelser mellom norsk og svensk. Dette sikrer at all din kommunikasjon med svenske partnere er klar, profesjonell og nyansert.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Det er flere fordeler ved å samarbeide med meg som din svenske konsulent:

  • Lokal ekspertise: Jeg har inngående kunnskap om det svenske markedet og forretningskulturen.
  • Bred erfaring: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Kostnadseffektivitet: Mine tjenester er mer kostnadseffektive enn å ansette din egen interne ekspertise i Sverige.
  • Språkkompetanse: Jeg forstår både norsk og svensk kultur og språk nyansert, noe som sikrer effektiv kommunikasjon.

Ta kontakt i dag

Jeg er overbevist om at min svenske konsulentvirksomhet kan hjelpe din Viken-bedrift med å nå dine mål i Sverige. Avstanden mellom Viken og Sverige er ingen hindring for suksess – ta kontakt i dag for å starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!