Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Vindafjord

Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige?

Er du en bedriftseier i Vindafjord som ønsker å utvide virksomheten din til Sverige, eller kanskje allerede har svenske samarbeidspartnere? Da kan jeg være den perfekte ressursen for deg.

Jeg er en erfaren svensk næringslivskonsulent med en solid historikk på å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Min base ligger i Sverige, og jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe deg med å lykkes på det svenske markedet.

Tjenester jeg tilbyr

  • Språktjenester: Å fjerne språkbarrieren er avgjørende for vellykket kommunikasjon og samarbeid. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelsestjenester av høy kvalitet, slik at du kan kommunisere effektivt med svenske kunder, partnere og leverandører.
  • Forretningsrådgivning: Det svenske næringslivet har sine egne regler, forskrifter og kulturelle nyanser. Jeg kan gi deg verdifull innsikt og veiledning for å navigere i det svenske markedet og unngå fallgruver.
  • Markedskjennskap: Å forstå det svenske markedet er avgjørende for å utvikle effektive markedsføringsstrategier. Jeg har omfattende kunnskap om det svenske markedet og kan hjelpe deg med å identifisere og nå målgruppen din.
  • Etablering og drift: Å etablere og drive virksomhet i Sverige kan være en kompleks prosess. Jeg kan hjelpe deg med navigering i byråkratiet og prosessen for å komme i gang.
  • Nettverksbygging: Å bygge relasjoner med svenske aktører er avgjørende for suksess. Jeg kan hjelpe deg med å knytte kontakter med potensielle kunder, partnere og leverandører.

Hvorfor velge meg?

Det er mange grunner til å velge meg som din svenske forretningsforbindelse:

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Min base i Sverige gir meg inngående kunnskap om det svenske markedet og næringslivet.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være en stor fordel for virksomheten din.
  • Språkkompetanse: Jeg forstår både norsk og svensk kultur og forretningsvaner, noe som sikrer effektiv kommunikasjon og samarbeid.

Ta kontakt i dag

Uansett hvilke forretningsbehov du har i Sverige, kan jeg hjelpe deg. Jeg er din svenske forbindelse, og avstanden er ikke noe problem. Ta kontakt i dag for å starte et samarbeid og ta virksomheten din til neste nivå.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!