Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Voss

Hvordan kan en svensk bedriftskonsulent hjelpe din virksomhet i Voss å vokse?

Voss, en idyllisk bygd omgitt av majestetiske fjell og glitrende vannkilder, er et kraftsenter for næringslivet i Norge. Byen er kjent for sin eventyrindustri, blomstrende kulturliv og et unikt gründermiljø. Men for å lykkes i dagens globale marked, trenger virksomheter i Voss ofte å se utover landegrensene for å få ekspertise og ressurser.

Her er hvor jeg, en erfaren svensk bedriftskonsulent, kan komme inn i bildet. Med over 20 års erfaring med å hjelpe norske virksomheter lykkes, har jeg den kunnskapen og nettverket som trengs for å ta din Voss-baserte bedrift til neste nivå.

Tjenester for å hjelpe din virksomhet i Voss

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan være verdifulle for bedrifter i Voss, inkludert:

  • Markedsføring og salg: Øk salget og merkvarekjennskapen din ved å utarbeide effektive markedsføringsstrategier og salgsfremmende materiell tilpasset det svenske markedet.
  • Forretningsutvikling: Få hjelp med å identifisere nye forretningsmuligheter, utvikle produkter og tjenester for det svenske markedet, og lage effektive forretningsplaner.
  • Ekspansjon til Sverige: Naviger de juridiske og administrative prosessene ved å etablere eller utvide virksomheten din i Sverige.
  • Nettverksbygging: Koble deg med potensielle kunder, partnere og investorer i Sverige gjennom mitt omfattende nettverk.
  • Språktjenester: Få hjelp med oversettelse av forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og presentasjoner til perfekt svensk.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din Voss-baserte bedrift:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan gi deg en fordel når du prøver å komme inn på markedet.
  • Språkkompetanse: Jeg er flytende i både norsk og svensk, noe som sikrer effektiv kommunikasjon og forståelse.
  • Fjernarbeid: Avstanden mellom Voss og Sverige er ingen hindring. Jeg kan effektivt samarbeide med deg eksternt.

Ta kontakt i dag!

Jeg er din bro til suksess i Sverige. Uansett dine profesjonelle behov i Sverige, er jeg her for å hjelpe deg. Ta kontakt i dag for å starte en samtale og ta samarbeidet vårt til neste nivå.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!