Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Vossevangen

Profesjonell svensk forretningskonsulent med fokus på Vossevangen i Norge

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe bedrifter i Norge siden 1999. Jeg forstår de unike behovene til norske bedrifter, og jeg er dedikert til å hjelpe virksomheter i Vossevangen med å lykkes.

Vossevangen er en vakker bygd omgitt av majestetiske fjorder og fjell. Bygda har en rik kulturarv og et blomstrende næringsliv. Med sin strategiske beliggenhet langs E16 og Bergensbanen, er Vossevangen godt posisjonert for videre vekst.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Vossevangen?

Som din svenske forretningsforbindelse kan jeg tilby en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Vossevangen å vokse og blomstre. Her er noen få eksempler:

  • Markedsføring og salg i Sverige: Jeg kan hjelpe deg med å få fotfeste i det svenske markedet ved å utvikle effektive markedsføringsstrategier, tilpasse produkter og tjenester til det svenske markedet, og finne potensielle kunder og samarbeidspartnere.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å identifisere nye forretningsmuligheter, utvikle forretningsplaner, og skaffe finansiering.
  • Nettverksbygging: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, og jeg kan hjelpe deg med å knytte kontakter med potensielle kunder, samarbeidspartnere, investorer og andre forretningsfolk.
  • Språktjenester: Jeg kan hjelpe deg med å sikre at all din kommunikasjon med svenske partnere er profesjonell og feilfri. Dette inkluderer oversettelse av dokumenter, nettsider og markedsføringsmateriell, samt korrekturlesing av tekster.

Hvorfor velge meg?

Det er mange grunner til å velge meg som din svenske forretningskonsulent:

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg forstår det svenske markedet og forretningskulturen.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige.
  • Språkkunnskaper: Jeg snakker flytende svensk og norsk.
  • Kostnadseffektivitet: Jeg tilbyr konkurransedyktige priser på mine tjenester.

Ta kontakt i dag!

Jeg er alltid på utkikk etter nye samarbeidspartnere, og jeg håper å høre fra deg i dag. Avstanden mellom Sverige og Norge er ingen hindring for et vellykket samarbeid. For å starte samarbeidet, vennligst fyll ut kontaktskjemaet nedenfor.

Jeg gleder meg til å høre fra deg og hjelpe din bedrift i Vossevangen med å nå sine mål.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!