Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Måsøy

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Måsøy

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby mine tjenester til bedrifter i Måsøy. Med min base i Sverige kan jeg bistå med en rekke svenske tjenester som kan gi din bedrift i Måsøy et økonomisk fortrinn.

Tjenester jeg tilbyr

  • Feilfri svenske oversettelser: Uansett om du trenger hjelp med markedsføringsmateriell, nettsider, kontrakter eller annen forretningskommunikasjon, kan jeg sikre at dine budskap blir nøyaktig og flytende oversatt til svensk.
  • Effektiv forretningsrådgivning: Jeg har omfattende erfaring fra svensk næringsliv og kan bistå med å utvikle og implementere effektive forretningsstrategier for din bedrift i Måsøy.
  • Markedsekspertise: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere nye forretningsmuligheter og utvikle effektive markedsføringsplaner for å nå svenske kunder.
  • Etablering og drift i Sverige: Trenger du hjelp med å etablere et datterselskap eller registrere deg for mva. i Sverige? Jeg kan veilede deg gjennom prosessen og sikre at du overholder alle svenske lover og regler.
  • Nettverksbygging: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i svensk næringsliv, og jeg kan hjelpe deg med å komme i kontakt med potensielle samarbeidspartnere, investorer og kunder.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg hjulpet utallige norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Unik kompetanse: Min kombinasjon av svensk forretningskunnskap og erfaring fra det norske markedet gjør meg til en uvurderlig ressurs for din bedrift i Måsøy.
  • Effektiv og profesjonell: Jeg jobber alltid tett sammen med mine kunder for å forstå deres behov og levere skreddersydde løsninger.

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å ta din bedrift i Måsøy til neste nivå i det svenske markedet? Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan jeg kan hjelpe deg.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!